Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

250 ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

250 καρότσια με τρόφιμα προσέφερε η τράπεζα AlphaBankστο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Πωγωνίου για τις ανάγκες των οφελουμένων.
Η μεγάλη αυτή προσφορά θα προσφέρει χαμόγελο ανακούφισης σε δημότες που έχουν γνωρίσει το πρόσωπο της ανέχειας και έρχεται να προσθέσει έναν ακόμη κρίκο στη μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης που «τυλίγει» τις κοινωνικές δομές του Δήμου.
Η παράδοση των προϊόντων έγινε παρουσία του Περιφερειακού Δ/ντή Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων κ. Ε. Καλούδη, στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς της τράπεζας.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Σιούτης ευχαρίστησε την AlphaBank για την προσφορά  και ευχήθηκε η κίνησή της να βρει κι άλλους μιμητές. «Ευχαριστούμε πολύ την AlphaBankγια την  ιδιαίτερα συγκινητική προσφορά. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην κοινωνική πολιτική, στην φροντίδα και ανακούφιση όσων δημοτών μας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Σε αυτήν μας την προσπάθεια έχουμε ανάγκη από αρωγούς και συμπαραστάτες.  Τόσο φορείς, επιχειρήσεις όσο και απλοί πολίτες δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο και μας στηρίζουν έμπρακτα, πάντα όμως υπάρχει έδαφος για ακόμη μεγαλύτερη προσφορά γιατί οι ανάγκες, δυστυχώς, αυξάνονται» σημείωσε.
Στην παράδοση παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γκόγκος Χρήστος, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γιούνης Αναστάσιος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μποντίνης Γρηγόρης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.