Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ. ΚΑΨΑΛΗ

                                              Συνδημότισσες και Συνδημότες, 

Με απόλυτο σεβασμό σε καθέναν από εσάς ξεχωριστά στεκόμαστε για μία ακόμη φορά δίπλα σας διεκδικώντας εκ νέου την εμπιστοσύνης σας για να συνεχίσουμε το έργο, που όλοι μαζί, υλοποιούμε τόσα χρόνια.
Το όμορφο, αλλά πολύπαθο Πωγώνι, αξίζει τα καλύτερα και έχουμε μπροστά μας μια τετραετία με πολλές προκλήσεις και προβλήματα. Έχουμε την εμπειρία, τη διάθεση και τη γνώση να τα ξεπεράσουμε και να δρομολογήσουμε τη συνέχιση του στρατηγικού σχεδιασμού για την ανάπτυξη της περιοχής και τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας.
Μας γνωρίζετε και σας γνωρίζουμε καλά. Ανάμεσά μας έχει αναπτυχθεί μια σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού και οι δεσμοί που μας ενώνουν είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τις προοπτικές του τόπου μας.
Η παράταξή μας «Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου» αποτελείται από ανθρώπους που επέλεξαν να «υπηρετήσουν» τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να «υπηρετήσουν» όλους όσους επιμένουμε να «φυλάμε Θερμοπύλες». Είναι ένα πρότυπο πολυσυλλεκτικότητας που αποδεικνύει ότι η Αυτοδιοίκηση δεν γνωρίζει κόμματα και χρώματα. Με ταπεινότητα, σεβασμό και ακούραστα θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό σας ατενίζοντας ένα μέλλον εξέλιξης για το Δήμο Πωγωνίου. Σας καλούμε να παραμείνετε συνοδοιπόροι μας σε αυτόν το δύσκολο δρόμο για να συνεχίσουμε να «υπηρετήσουμε» όλοι μαζί το καλό του τόπου μας.
Έχουμε ένα όραμα και ένα σχεδιασμό που πρέπει να ολοκληρωθεί. Έχουμε ένα παρελθόν και μία πορεία που έχει τεθεί στην κρίση σας σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις με το αποτέλεσμα να δικαιώνει τις προσπάθειές μας.
 Θέλουμε το καλύτερο για το Πωγώνι, γιατί αυτό είναι το σπίτι μας. Εδώ ζούμε, εδώ δραστηριοποιούμαστε και όλα όσα συμβαίνουν μας επηρεάζουν άμεσα. Ξέρουμε κάθε σπιθαμή του Καλλικρατικού Δήμου Πωγωνίου, κάθε χωριό και οικισμό. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις προοπτικές που έχει κάθε Τοπική μας Κοινότητα, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοί τους. Γνωρίζουμε το Πωγώνι, γιατί εδώ μεγαλώσαμε και εδώ συνεχίζουμε να ζούμε.
Θέλουμε το Δήμο Πωγωνίου πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Θέλουμε τους φίλους, τους γείτονες, τους γνωστούς, τους συγγενείς μας, τις οικογένειές μας πρωταγωνιστές στο μέλλον που σχεδιάζουμε.
Ατενίζουμε το αύριο με αισιοδοξία και απαντούμε στις προκλήσεις με σκληρή δουλειά. Στις ανοίκειες επιθέσεις απαντούμε μόνο με έναν τρόπο, με το έργο μας! Γιατί αυτό δεν μπορεί κανένας να το αντιπολιτευτεί!
Το πρόγραμμά μας έχει συγκεκριμένους άξονες που ως ένα σημαντικό βαθμό έχουν ολοκληρωθεί, όμως με βασικό γνώμονα τη ρήση ότι «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» σας καλούμε να συσπειρωθούμε για μία ακόμη φορά και με ένα κοινό όραμα, σχέδιο και στρατηγική να δώσουμε στο Πωγώνι τη θέση που του αξίζει.
Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη, που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας «υπηρετούμε» με ήθος και ειλικρίνεια. Γιατί εμείς… γνωριζόμαστε καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.