Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΟ ΚΑΛΠΑΚΙ


Εγκρίθηκε από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων η χρηματοδότησης μελέτης νηπιαγωγείου στην Τ.Κ. Καλπακίου, στα πλαίσια του προγράμματος «Επιχορήγηση μελετών ωρίμανσης και εκτέλεσης έργων των Ο.Τ.Α.», μετά από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πωγωνίου.
Πρόκειται για ένα καινούργιο κτίριο που θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο που αγόρασε ο Δήμος γι’ αυτό το σκοπό, κοντά στην ήδη υπάρχουσα σχολική μονάδα.
 «Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη δεδομένου ότι υπάρχει ανάγκη κατασκευής ενός νέου νηπιαγωγείου που θα αποτελέσει πρότυπο. Το νηπιαγωγείο Καλπακίου συστεγάζεται σήμερα μαζί με άλλες δομές σε ένα παλιό κτίριο που δεν μπορεί πλέον να καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες. Αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα μεταστέγασης της σχολικής μονάδας, ο Δήμος Πωγωνίου είχε προχωρήσει στην αγορά οικοπέδου προκειμένου να κατασκευαστεί ένα σύγχρονο νηπιαγωγείο που θα είναι πλήρως εξοπλισμένο. Θέλουμε τα παιδιά του Δήμου μας να περνούν τις σχολικές τους ώρες σε ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον που θα ανταποκρίνεται στις προκλήσεις και τις απαιτήσεις της εποχής μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.