Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ


Κων/νος Καψάλης: «Δίνουμε βαρύτητα στις αθλητικές υποδομές. Συνεχίζουμε με τα γήπεδα Παρακαλάμου και Κεφαλοβρύσου»
  
Βαρύτητα στη φροντίδα και την εύρυθμη λειτουργία των αθλητικών χώρων  δίνει ο Δήμος Πωγωνίου, στοχεύοντας στην κάλυψη των αναγκών των δημοτών για άθληση, αλλά και στη στήριξη των αθλητικών συλλόγων της περιοχής.
Ο προγραμματισμός και σχεδιασμός ξεκίνησε με την εγκατάσταση σύγχρονων κερκίδων, 120 θέσεων, στο γήπεδο Δελβινακίου, έδρα της ομάδας «Πωγωνάτος» που αγωνίζεται στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία, ενώ παρεμβάσεις θα γίνουν επίσης στα γήπεδα Παρακαλάμου και Κεφαλοβρύσου.
«Ξεκινήσαμε τις παρεμβάσεις με την τοποθέτηση κερκίδων 120 θέσεων στο γήπεδο Δελβινακίου και άμεσα θα προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις στα γήπεδα Παρακαλάμου και Κεφαλοβρύσου. Είναι ήδη έτοιμη η μελέτη για το στέγαστρο και τον φωτισμό του γηπέδου Παρακαλάμου και οι εργασίες θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα. Στόχος μας είναι η αποδοτικότερη λειτουργία των αθλητικών χώρων και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών αθλητών και θεατών. Οι δημότες μας έχουν δικαίωμα σε πολλαπλές επιλογές για την άθληση και την ψυχαγωγία και είναι υποχρέωσή μας να τους τις παρέχουμε» δήλωσε ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης.
Και στα τρία γήπεδα θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης καθώς και επανασπορά χλοοτάπητα.
Παρόντες στις εργασίες τοποθέτησης ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γαλίτσης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Τέλης Βίλλης και Γιώργος Τσώνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.