Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΥΔΡΕΥΣΗ Δ.Ε. ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ


Πράσινο φως για την υλοποίηση του έργου «Συμπληρωματικά έργα εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του Δήμου Πωγωνίου για τις Τ.Κ. Παρακαλάμου, Σιταριάς, Μαυρονόρους, Ρεπετίστης και Αρετής» δόθηκε σήμερα από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 466.000€ (με Φ.Π.Α.) εντάσσεται στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι) και η χρηματοδότησή του έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη, αφού το έργο θα ενισχύσει την ύδρευση των Τοπικών Κοινοτήτων εξαλείφοντας τα προβλήματα υδροδότησης, που εντοπίζονται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες και αποτελούσαν ανασταλτικό παράγοντα για την επισκεψιμότητά τους.
«Από σήμερα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην εκτέλεση του έργου που θα ωφελήσει 2.500 περίπου κατοίκους. Με τα συμπληρωματικά έργα ύδρευσης, που αποτελούν συνέχεια του 1ου έργου μέσω ΕΣΠΑ,  ολοκληρώνεται η αλλαγή του συνόλου του εξωτερικού δικτύου της Δημοτικής Ενότητας Άνω Καλαμά και αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής των δημοτών, αφού θα επιλυθούν τα προβλήματα λειψυδρίας κατά τη θερινή περίοδο» δήλωσε ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.