Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

«ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ» ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ VIDEO CLIP «ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΠΑΛΤΟ» ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ



Στο παλιό Μαυρονόρος, το γεφύρι του Γκρέτσι, τους Αγιούς και τη λίμνη Ζαραβίνα γυρίστηκε το video clip  του Γιώργου Γάκη σε αγγλική διασκευή του κλασικού τραγουδιού «Το παλιό μου παλτό» του Λάκη Παπαδόπουλου που συμμετείχε και στα γυρίσματα.
Πρόκειται για μία παραγωγή του Δήμου Πωγωνίου στα πλαίσια του σχεδιασμού για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και την προσέλκυση επισκεπτών. Μέσω του video clip, ο Δήμος προχωρά σε ένα αρμονικό «πάντρεμα» της μουσικής και της φύσης ώστε να επικοινωνήσει την παρθένα φυσική ομορφιά της περιοχής σε όλο το μουσικόφιλο κοινό.
«Το Πωγώνι διαθέτει μοναδικό φυσικό κάλλος και στοχεύουμε στην ανάδειξή του, πάντα με απόλυτο σεβασμό στην φύση και το περιβάλλον. Ευχαριστούμε πολύ τους δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες και είμαστε βέβαιοι ότι η υπέροχη περιοχή του Πωγωνίου θα «σκλαβώσει» λάτρεις της φύσης σε όλον τον κόσμο. Ευχαριστούμε πολύ και το Μενέλαο Συκοβέλη για το εξαιρετικό αποτέλεσμα» δήλωσε ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης.
Από την πλευρά του ο κ. Γιώργος Γάκης  έκανε λόγο μια μία ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα προσέγγιση ενός κλασικού τραγουδιού και αναφέρθηκε στο πλούσιο φυσικό περιβάλλον του Πωγωνίου. «Μέσα σε 2 μέρες το video clip έχει περίπου 7.000 προβολές και το φυσικό κάλλος της περιοχής έχει ήδη μαγέψει το μουσικόφιλο κοινό κι όχι μόνο. Η μουσική μπορεί να αποτελέσει πόλο τουριστικής έλξης και συγχαίρω το Δήμο Πωγωνίου για την σύγχρονη αντίληψη στο θέμα της τουριστικής προβολής. Τα θετικά σχόλια για τις ομορφιές της περιοχής αποδεικνύουν ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για τοπία ξεχωριστά και παρθένα» τόνισε.
Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του 2ου video clip με τον αγαπητό σε όλους Δημήτρη Υφαντή. Πρόκειται για ένα τραγούδι που παραμπέμπει στο Πωγώνι και μέσα από τα γυρίσματα θα αναδειχθούν και άλλες όμορφες πλευρές της περιοχής και των ανθρώπων της. «Ήταν επιλογή μας θα γυρίσουμε σε video clip δύο εντελώς διαφορετικά τραγούδια ώστε να απευθυνθούμε σε ένα ευρύ μουσικό κοινό» κατέληξε  ο κ. Καψάλης που ευχαρίστησε και τον κ. Υφαντή για την συνεργασία.


MY OLD ROCK “N” ROLL COAT (Το παλιό μου παλτό)
GEORGE GAKIS & THE TROUBLEMAKERS
Στίχοι: Μπαλτζή  Sunny- Μουσική : Λάκης Παπαδόπουλος
Σκηνοθεσία : Μενέλαος Συκοβέλης
Τα γυρίσματα έγινα στο χωριό παλιό Μαυρονόρος, στο γεφύρι Γκρέτσι,
στον ποταμό Γορμό στους Αγιούς και στη Λίμνη Ζαραβίνα.
Παραγωγή Δήμος Πωγωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.