Τρίτη 9 Απριλίου 2019

ΣΤΟ ΠΩΓΩΝΙ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ VIDEO CLIP ΤΩΝ ΛΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΑΚΗ



Σε ορισμένα από τα ωραιότερα σημεία του Πωγωνίου έγιναν τα γυρίσματα video clip  του Γιώργου Γάκη σε διασκευή του κλασικού τραγουδιού «Το παλιό μου παλτό» του Λάκη Παπαδόπουλου που συμμετείχε και στα γυρίσματα.
Ο γνωστός στιχουργός και τραγουδιστής επέλεξε το Γιαννιώτη Γιώργο Γάκη για να ερμηνεύσει το «Παλιό μου παλτό» σε αγγλικούς στίχους της Σάννυ Μπαλτζή και η πλούσια φυσική ομορφιά του Πωγωνίου αποτέλεσε το καλύτερο σκηνικό για τα γυρίσματα.

Η πρόταση έγινε από το Δήμο Πωγωνίου, στα πλαίσια του σχεδιασμού για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και την προσέλκυση επισκεπτών, με τους δύο καλλιτέχνες να την αποδέχονται με μεγάλη χαρά.

Το γεφύρι του Γκρέτσι, οι Αγιοί, η λίμνη Ζαραβίνας και το παλιό Μαυρονόρος, μετατράπηκαν σε ένα φυσικό σκηνικό για τις ανάγκες των γυρισμάτων της δυναμικής αυτής μπαλάντας. Η καλλιτεχνική αξία των Λάκη Παπαδόπουλου και Γιώργου Γάκη σε συνδυασμό με τη σκηνοθετική ματιά του Μενέλαου Συκοβέλη εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα ώστε η άγρια φύση του Πωγωνίου και η παρθένα ομορφιά του να «ταξιδέψουν» στα πέρατα τα κόσμου.


«Το Πωγώνι διαθέτει μοναδικό φυσικό κάλλος και στοχεύουμε στην ανάδειξή του, πάντα με απόλυτο σεβασμό στην φύση και το περιβάλλον. Ευχαριστούμε πολύ τους δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες και είμαστε βέβαιοι ότι η υπέροχη περιοχή του Πωγωνίου θα «σκλαβώσει» λάτρεις της φύσης σε όλον τον κόσμο» δήλωσε ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης.



Ο εντεταλμένος Δ.Σ. σε θέματα πολιτισμού κ. Αναστάσιος Γιούνης σημείωσε: «Το Πωγώνι διαθέτει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα και τα μουσικά videos είναι ένας καλός τρόπος να τα επικοινωνήσουμε. Το Πωγώνι μπορεί και πρέπει να αποτελέσει πόλο έλξης τουριστών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.