Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου(Κ.Καψάλη) Το πρόγραμμα αναλύθηκε στο Δελβινάκι και την Πωγωνιανή. Σήμερα Σιταριά Παρακάλαμος

Ο Στόχος της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ήταν να ενημερωθούν όλοι οι δημότες του Δήμου Πωγωνίου από τον Κώστα Καψάλη, από τους υποψηφίους και από το πρόγραμμά μας  για το ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα και για ότι δρομολογείται για μια ακόμη δύσκολη πενταετία που ο Δήμος θα αντιμετωπίσει και πολλές προκλήσεις και μεγάλα προβλήματα. Πλησιάζοντας  προς το τέλος της περιοδείας   οι δημότες μας  γνώρισαν και έκριναν τις υποψήφιες δημοτικές αρχές. Τα συνθήματα , οι παλαιοκομματικές τακτικές , η λάσπη και η διάσπαση από την μια  και από την άλλη ο λόγος, το πρόγραμμα, ο σεβασμός στους δημότες και στις παρατάξεις  και η  ενότητα που εξασφαλίζουν και το θετικό αποτέλεσμα για την Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου. 


Φωτογραφίες : Από Δελβινάκι και Πωγωνιανή





Ο Κώστα Καψάλης με τους υποψήφιους Δημοτικοί Σύμβουλοι επισκέφτηκαν χτες και την Κιβωτό του Κόσμου στην Πωγωνιανή. Οι τριετείς προσπάθειες καρποφόρησαν. Το σχολείο άνοιξε. Θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε το όραμα ώσπου να γίνει και η Γεωργική Σχολή. 


  Φωτογραφία: από προηγούμενη επίσκεψη στην Κιβωτό 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πέμπτη 15/5 
18.30 Σιταριά   
20.30 Παρακάλαμος

Παρασκευή 16/5 

Πρωί 
11.00 πμ Ρεπετίστη
12.00 μμ Αρετή
13.00     Ιερομνήμη
Απόγευμα
18.30 Βασιλικό 
20.30 Κεφαλόβρυσο