Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Κώστας Καψάλης. Το πρόγραμμά μας πήγε παντού και οι δημότες το ενέκριναν

Κώστας Καψάλης. Το πρόγραμμά μας πήγε παντού και οι δημότες το ενέκριναν


Συνδημότισσες και Συνδημότες, 

Σε ένα μαραθώνιο ενημέρωσης καταφέραμε να στείλουμε το πρόγραμμά μας παντού. Στόχος μας ήταν να ενημερωθούν όλοι οι δημότες του Δήμου Πωγωνίου για  το πρόγραμμά μας  για το τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και για τι δρομολογείται για μια ακόμη δύσκολη πενταετία που ο Δήμος θα αντιμετωπίσει και πολλές προκλήσεις και μεγάλα προβλήματα.
Η παράταξή μας αποτελείτε από εργάτες της τοπικής αυτοδιοίκησης που είχαν ως έργο να βρίσκονται δίπλα στους πολίτες και να έχουν πάντα τις πόρτες ανοιχτές για ΕΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΩΓΩΝΙ.  Εμείς καταφέραμε να ακούσουμε την φωνή των ακριτών μας τα χρόνια της κρίσης. «Σας θέλουμε δίπλα μας στα προβλήματά μας» μας είπαν και εμείς ήμασταν εκεί ΠΑΡΟΝΤΕΣ και όχι πίσω από τα γραφεία και τα δελτία τύπου, για να ζητούμε σήμερα την ψήφο τους.
 Δυστυχώς η αντιπολίτευση που διεκδικεί την ψήφο διάλεξε το δρόμο της πόλωσης  για να καλύψει την ΑΠΟΥΣΙΑ της όλα αυτά τα χρόνια  και προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει   λίγο πριν τις εκλογές.  Αλλά ακόμη και τώρα είναι μια ευκαιρία να γνωρίσει τον τόπο και να μάθει από τους πωγωνήσιους  ότι χρειάζεται μεγαλύτερη ταπεινότητα, σεβασμό ακόμη και στους αντιπάλους και ειλικρινές ενδιαφέρον.
Στην πρώτη συνάντηση της παράταξης αποφασίσαμε να μην χαλάσουμε ότι φτιάξαμε. Να μην αναστατώσουμε τον  Δήμο που ενώσαμε που  υποφέρει από τα δεινά της κρίσης.  Και προεκλογικά απαντήσαμε πάλι  με την σκληρή δουλειά.  Όχι συνθήματα. Το πρόγραμμα και ο απολογισμός παντού. Γραμμή μας λοιπόν, το δηλώνουμε ρητά σε όλους, είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ που απαιτούν οι καιροί, μετά η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ και παράλληλα η ΑΝΑΠΤΥΞΗ.  Το καθεστωτικό μοντέλο του «άμεμπτου πολιτικού σωτήρα» που είναι ανώτερος από τους άλλους και θα φέρει την αισιοδοξία και την λύτρωση, το μοντέλο που κατάστρεψε την χώρα, θα το νικήσουμε οριστικά.
Οι δημότες μας   άκουσαν και έκριναν τις υποψήφιες δημοτικές αρχές.                        

Τα συνθήματα , οι παλαιοκομματικές τακτικές , η λάσπη, το τάξιμο   και η διάσπαση από την μια  και από την άλλη ο ΛΟΓΟΣ, το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ στους δημότες και στις παρατάξεις  και η ΕΝΟΤΗΤΑ. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας πιστεύουν και μας στηρίζουν. Το θετικό αποτέλεσμα για την Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου και η αύξηση του ποσοστού της δεν πρέπει να μας εφησυχάζει για να έρθει  το μήνυμα που περιμένει ο Δήμος μας την πρώτη Κυριακή.