Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου. Η μεγάλη συγκέντρωση της Αθήνας και ο εκνευρισμός του κ. Ντόντη

Η αλήθεια είναι σκληρή για τον κ. Ντόντη και δημιουργεί εκνευρισμό και προσπάθεια διαστρέβλωσης. Θεωρούμε ότι  ο προεκλογικός αγώνας θα πρέπει να κρατηθεί σε ένα επίπεδο και δεν έχουμε απαντήσει σε δεκάδες πια ύβρεις και απειλές. Ο κ.Ντόντης σε δημοσίευση του με σχετικό "ψυχογράφημα",   δείχνει από τη συγκέντρωση του κ. Κώστα Καψάλη  τους 5 και παρέλειψε τους 285.
Η αλήθεια είναι σκληρή αλλά είχαμε την ανωτερότητα να μην ενημερώσουμε σχετικά. Ας μάθουν λοιπόν οι συνδημότες μας ότι η συγκέντρωση του κ. Ντόντη είχε 83 άτομα και η συγκέντρωση του κ. Κώστα Καψάλη είχε 285 άτομα (μετρημένα). Ας του παραθέσουμε ότι μόνο στην συγκέντρωση αυτή γράφτηκαν 182 άτομα για να έρθουν με πούλμαν να ψηφίσουν και ο αριθμός αυτός έχει σχεδόν διπλασιαστεί. Οι απόδημοι Πωγωνήσιοι σφράγισαν τη βέβαιη νίκη από την πρώτη Κυριακή. Για το θέμα που ανακινούν και αφορά το χαιρετισμό του Γενικού Γραμματέα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας η αλήθεια  είναι η εξής:
Ο θεσμικός αυτός εκπρόσωπος ζήτησε από τον υπεύθυνο εκλογικών της παράταξης κ. Βιρβίλη να χαιρετίσει τη συγκέντρωση και να προσφωνηθεί με το αξίωμα του όπως και έγινε. Στο  χαιρετισμό του δήλωσε ότι ο Πρόεδρος δεν μπορούσε να παραστεί και παρίσταται ο ίδιος. Δεν γνωρίζαμε ότι από το Γενικό Γραμματέα της Πανηπειρωτικής  έπρεπε να ζητήσουμε πιστοποιητικό καταγωγής για να πειστεί ο κ. Ντόντης,
Στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Ντόντης και η παράταξη του πρότεινε και ζητούσε επίμονα τη συνεργασία του Δήμου Πωγωνίου  με την αποδημία και συγκεκριμένα με την Πανηπειρωτική για όλα τα θέματα και κυρίως το θέμα της ασφάλειας στην περιοχή.
   Τώρα που ο Γενικός Γραμματέας της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας δηλώνει ότι ο Κώστας Καψάλης πρωτοστάτησε και διεύρυνε το μέτωπο της διεκδίκησης και συνεργάστηκε σε όλα τα επίπεδα με τους φορείς της αποδημίας ο κ. Ντόντης ενοχλείται.
Αν όμως θέλει οπωσδήποτε μόνο οι Πωγωνήσιοι να έχουν δικαίωμα άποψης και χαιρετισμού ας ακούσει αυτά που είπε ο Πρόεδρος της  ομοσπονδίας Πωγωνησίων  στο δικό του χαιρετισμό. Είπε μεταξύ άλλων:
«Εμπιστευόμαστε τον Κώστα  Καψάλη , συνεργαζόμαστε για το καλό του τόπου και έχουμε ήδη στα σκαριά πολύ σοβαρές προτάσεις ανάπτυξης και με τον Κώστα Καψάλη ξανά Δήμαρχο είμαστε σίγουροι ότι θα υλοποιηθούν».

Στον κατήφορο των «ψυχογραφημάτων» μέσω των φωτογραφιών σύμφωνα με σχετικό post του κ.  Ντόντη  η Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου του συστήνει  να παρακολουθήσει σύντομα το ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ που θα προβληθεί η ομιλία, για να καταλάβει το τι έγινε στην Αθήνα και το τι θα γίνει σύντομα στον Δήμο Πωγωνίου.