Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Εντολή νίκης έδωσε στον Κων/νο Καψάλη το Δελβινάκι • Συνεχίζεται η περιοδεία στα χωριά του Δήμου





 Εντολή νίκης έδωσαν στον Κων/νο Καψάλη οι κάτοικοι του Δελβινακίου, της ιστορικής έδρας του Δήμου Πωγωνίου που υποδέχτηκαν την Κυριακή το πρωί το Δήμαρχο Πωγωνίου κι εκ νέου υποψήφιο, συνοδευόμενο από στελέχη της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου».

Ο κ. Καψάλης ευχαρίστησε τους δημότες για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σημειώνοντας ότι η μαζική παρουσία υποδηλώνει την αγάπη των κατοίκων για το Πωγώνι αλλά και την ανησυχία τους για το μέλλον του. Κάνοντας έναν αναλυτικό απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής  επεσήμανε το σημαντικό έργο στην κατεύθυνση ανάπτυξης της περιοχής και παρουσίασε το στρατηγικό σχεδιασμό της παράταξης για τη νέα πενταετία.




Η ομιλία του κ. Καψάλη πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία, λίγα μόλις μέτρα από το πρώην Αρρεναγωγείο – Παρθεναγωγείο, το διατηρητέο κτίριο που είναι έτοιμο να επαναπαραδοθεί στους δημότες ως εκπαιδευτικό και πολιτιστικό ίδρυμα. Ένα σημαντικό έργο προϋπολογισμού́ 1.493.847€, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα πολιτισμού στο Δήμο.

«Μας ενώνει το κοινό όραμα να φτάσει το Πωγώνι ψηλά. Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις, για ένα δυνατό Πωγώνι που θα στηρίζεται στις αρχές της δημοκρατίας, για ένα Πωγώνι που αξίζει στα παιδιά μας» τόνισε ο κ. Καψάλης.

Ο Δήμαρχος Πωγωνίου κι εκ νέου υποψήφιος αναφέρθηκε στα έργα που εκτελέστηκαν ή δρομολογήθηκαν στην παρούσα θητεία τονίζοντας ότι έγιναν παρεμβάσεις σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες ώστε να υπάρχει ισόρροπη ανάπτυξη και παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της Δ.Ε. Δελβινακίου.

Το Σάββατο ο κ. Καψάλης και υποψήφιοι σύμβουλοι της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου» είχαν επισκεφθεί τις Κοινότητες Λίμνης, Βήσσανης, Καταρράκτη, Ριαχόβου και Μαζαρακίου ενώ την Κυριακή το απόγευμα επισκέφθηκαν τη Ρουψιά και το Βασιλικό, έχοντας γόνιμο διάλογο με τους κατοίκους.

Σε όλες τις Κοινότητες ο κ. Καψάλης κάνει εκτενή αναφορά τόσο στα έργα που εκτελέστηκαν στα συγκεκριμένα χωριά όσο και σε όσα πραγματοποιήθηκαν στον ευρύτερο Δήμο και τους καταθέτει το πρόγραμμα της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου» που κινείται σε τέσσερους βασικούς άξονες:

• Δήμος με οικονομική αυτοτέλεια

• Ανάπτυξη τουριστικού προϊόντος

• Διεκδίκηση για την ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού και μεγάλων έργων 

• Περαιτέρω στήριξη του πρωτογενούς τομέα

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου ο κ. Καψάλης και τα μέλη της  «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου» θα επισκεφθούν στις 18:30 το Ωραιόκαστρο και στις 20:00 την Κάτω Μερόπη. 








 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.