Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΤΙΡΙΑ


1. Πρώην Αρρεναγωγείο - Παρθεναγωγείο Δελβινακίου. ΕΣΠΑ. Έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.493.847€ (κτίριο 1.265.600€ - εξοπλισμός 228.000€)

Κτισμένο το 1875, ιστορικό διατηρητέο μνημείο 1.000τμ. Παραδόθηκε το κτίριο και μέσα στον επόμενο μήνα θα εξοπλιστεί πλήρως αποτελώντας ένα από τα σημαντικότερα έργα πολιτισμού στο Δήμο Πωγωνίου. Το υπερσύγχρονο κτίριο θα λειτουργήσει ως Πολιτιστικό & Πνευματικό Κέντρο και χώρος παραγωγής γνώσης και διακρατικών ανταλλαγών με την γείτονα χώρα.

2. Συντήρηση Δημοτικών Κτιρίων Κοινότητας Δολιανών (148.972€). Ταμείο Αλληλεγγύης Εκτελέστηκαν εργασίες στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας ενώ η ολοκλήρωση των παρεμβάσεων στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Δολιανών θα παραδώσει στην Κοινότητα έναν σύγχρονο χώρο ικανό να καλύψει όλες τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Επίσης πραγματοποιήθηκαν εργασίες στο Γυμνάσιο και Λύκειο Δολιανών (βάψιμο - περίφραξη). 3. Ανακαίνιση - επέκταση Πνευματικού Κέντρου Κοινότητας Κεφαλοβρύσου (229.679,00€).Στο κτίριο εκτελούνται εργασίες ανακαίνισης του υπάρχοντος Πνευματικού Κέντρου Κεφαλοβρύσου και θα γίνει επέκτασή του με κατασκευή νέου κτιρίου, συνολικού εμβαδού 74,75m2. (Φιλόδημος ΙΙ – Ίδιοι πόροι)

4. Κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς (490.000€)

Βρίσκεται στην φάση ολοκλήρωσης των μελετών η εγκεκριμένη, από το πρόγραμμα
«ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», πρόταση για τη κατασκευή και τον εξοπλισμό καταφυγίου Δήμων
Πωγωνίου, Κόνιτσας και Ζαγορίου που θα φιλοξενείται στα όρια του Δήμου Πωγωνίου.
5. Ανακαίνιση - Εκσυγχρονισμός Κ.Ε.Π.(227.643€) Ταμείο Ανάκαμψης (δημοπρατήθηκε)
Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκτέλεση του έργου για την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό με
αναβάθμιση και του εξοπλισμού όλων των Κ.Ε.Π. του Δήμου που θα αναβαθμίσει τις προσφερόμενες προς τους πολίτες υπηρεσίες.

6. Ολοκλήρωση Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας Νεγράδων (ανατέθηκε)
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την ολοκλήρωση του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας Νεγράδων με την κατασκευή της στέγης, της εξωτερικής τοιχοποιίας, σοβατίσματος εσωτερικά και εξωτερικά, τοποθέτησης εξωτερικών κουφωμάτων, κατασκευής πλακόστρωτων εξωτερικού χώρου, σκαλοπατιών και ράμπας ΑΜΕΑ.
7. Συντήρηση επισκευή Δημοτικών κτιρίων Α ́ Φάση και Β’ Φάση (131.240€). Εκτελούνται εκτεταμένες παρεμβάσεις συντήρησης και επισκευής σε κτίρια διαφόρων κοινοτήτων του Δήμου Πωγωνίου και συγκεκριμένα στις Κοινότητες Δρυμάδων, Δολού, Κάτω Μερόπης, Κεφαλοβρύσου, Παρακαλάμου, Σιταριάς, Καταρράκτη και Κουκλιών.
8. Ολοκλήρωση Κέντρου Πολυφωνικού Τραγουδιού στα Κτίσματα –ΙΝΤΕRREG – Εξοπλισμός (18.109€)







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.