Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Νικητής από την 1η Κυριακή ο Κων/νος Καψάλης

 

 


 

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η τελευταία προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Πωγωνίου κι εκ νέου υποψηφίου κ. Κωνσταντίνου Καψάλη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στον Παρακάλαμο.

Η κατάμεστη αίθουσα του ΚΔΑΠ «βροντοφώναζε» την εντολή νίκης που δίνουν οι δημότες στον επικεφαλής της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου» για νίκη από την 1η Κυριακή ώστε να συνεχίσει, χωρίς καμία διακοπή, η αναπτυξιακή πορεία στην οποία έχει  θέσει το Πωγώνι η Δημοτική Αρχή.



 

Ο Κων/νος Καψάλης και οι συνεργάτες του διοίκησαν το Δήμο με διαφάνεια, σύνεση διορατικότητα και αποφασιστικότητα,  εργάστηκαν με διεκδικητική διάθεση και απόλυτο σεβασμό στον δημότη, στοιχεία και χαρακτηριστικά που αναγνωρίζουν οι πολίτες ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της Δημοτικής Αρχής.

«Ο Δήμος είστε εσείς» υπογράμμισε ο κ. Καψάλης στην ομιλία του καλωσορίζοντας τους δημότες, ευχαριστώντας για την αγάπη, τη στήριξη αλλά και τη στενή συνεργασία όλων αυτών των ετών.

 Ο υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασε στους δημότες τον αναλυτικό απολογισμό της τρέχουσας θητείας, ενημερώνοντάς τους για κάθε έργο που έχει εκτελεστεί ή δρομολογηθεί σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου κι έκανε ειδική αναφορά στον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό και τον πολιτισμό.

Παράλληλα τους ανέπτυξε το μεγαλόπνοο πρόγραμμα της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου» για την πενταετία 2024-2029 το οποίο βασίζεται στους εξής τέσσερις άξονες:

• Δήμος με οικονομική αυτοτέλεια

• Ανάπτυξη τουριστικού προϊόντος

• Διεκδίκηση για την ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού και μεγάλων έργων

• Περαιτέρω στήριξη του πρωτογενούς τομέα

«Ξεπεράσαμε τα προβλήματα που έφερε η μείωση της κρατικής χρηματοδότησης με επενδύσεις που φέρνουν χρήματα στα ταμεία του Δήμου. Χρήματα που καταλήγουν στο δημότες μας μέσα  από έργα και κοινωνικές δράσεις. Αυτός είναι ο ρόλος της Δημοτικής Αρχής, να ξεπερνάει προβλήματα και να ανταποκρίνεται με σθένος στις προκλήσεις της νέας εποχής. Βάλαμε γερές βάσεις με στόχο να γίνουμε οικονομικά αυτοτελείς και θα τα καταφέρουμε. Εξίσου σημαντική είναι η προσπάθεια που κάναμε για εξορθολογισμό των εξόδων. Από την αναβάθμιση του οδοφωτισμού θα προκύψει εξοικονόμηση ενέργειας της τάξης του 60% ενώ σημαντική είναι εξοικονόμηση από την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών του Δήμου» επεσήμανε χαρακτηριστικά.



 

Τέλος ο κ. Καψάλης αναφέρθηκε στο συνδυασμό της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου» χαρακτηρίζοντάς τον συνδυασμό νίκης κι ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους για την εμπιστοσύνη αλλά και για τον καθαρό και τίμιο πολιτικό αγώνα που έκαναν. «Είναι ένα ψηφοδέλτιο νίκης που χαρακτηρίζεται από όραμα, διάθεση για κοινωνική προσφορά, εμπειρία και νέες ιδέες. Είναι οι συνεργάτες με τους οποίους θα πορευτούμε στη νέα θητεία» κατέληξε ο κ. Καψάλης απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους δημότες να προσέλθουν στην κάλπη και να αποφασίσουν για το μέλλον του Πωγωνίου.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.