Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Οι δημότες ανανεώνουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Κων/νου Καψάλη και των συνεργατών του

 

 

 


Την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Δημάρχου Πωγωνίου κι εκ νέου υποψηφίου κ. Κων/νου Καψάλη και των συνεργατών του ανανεώνουν για μία ακόμη θητεία οι δημότες, δίνοντας εντολή για καθαρή νίκη από την 1η Κυριακή.

Ο κ. Καψάλης και οι συνεργάτες του περιόδευσαν σε όλα τα χωριά του Δήμου Πωγωνίου παρουσιάζοντας το πλούσιο και σημαντικό έργο που έχει εκτελεστεί μέχρι σήμερα ή έχει δρομολογηθεί και το οποίο δίνει θετικό πρόσημο στον απολογισμό της δημαρχιακής θητείας. Παράλληλα επικοινώνησαν το μεγαλόπνοο πρόγραμμα της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου» για τη νέα θητεία.

«Κάναμε πολλά αλλά δεν αρκούμαστε σε αυτά. Μπροστά μας ανοίγονται νέες προκλήσεις στις οποίες είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι να ανταποκριθούμε. Κινούμαστε στο μέλλον με τέσσερις κεντρικούς άξονες:

·         Δήμος με οικονομική αυτοτέλεια

·         Ανάπτυξη τουριστικού προϊόντος

·         Διεκδίκηση για την ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού και μεγάλων έργων

·         Περαιτέρω στήριξη του πρωτογενούς τομέα

Η ψήφος στην «Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου» είναι ψήφος στο αύριο που οραματιζόμαστε. Για μία ακόμη φορά, με απόλυτο σεβασμό, διεκδικούμε εκ νέου την εμπιστοσύνη σας για να συνεχίσουμε να είμαστε η φωνή και τα μάτια σας υπηρετώντας με σεβασμό το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» τόνισε κατά τη διάρκεια των ομιλιών κι επισκέψεων ο κ. Καψάλης.

Με το σημαντικό έργο που έχει επιτελεστεί, με τη διαφάνεια που χαρακτηρίζει κάθε απόφαση, τον καθαρό λόγο, το σεβασμό απέναντι στους δημότες και το ποιοτικό ψηφοδέλτιο που έχει καταρτιστεί, η «Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου» κερδίζει και πάλι τις εντυπώσεις στη «μάχη» των εκλογών, δημιουργώντας ισχυρές προϋποθέσεις νίκης στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου.

Σήμερα Τρίτη 3 Οκτωβρίου η «Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου» θα επισκεφθεί στις 18:30μ.μ. τα Κάτω Ραβένια και στις 19:30μ.μ. τα Δολιανά.

Την Τετάρτη 4-10-23 θα πραγματοποιηθεί κεντρική ομιλία στους ετεροδημότες της Αθήνας, στις 19:00, στην Αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας (Κλεισθένους 15).

Η προεκλογική αυλαία θα κλείσει την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου με κεντρική ομιλία στον Παρακάλαμο στις 19:00.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.