Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Θερμή η υποδοχή του Κων/νου Καψάλη σε όλες τις Κοινότητες

 



Με την επίσκεψη σε Κάτω Ραβένια και Δολιανά ολοκλήρωσε ο Δήμαρχος Πωγωνίου κι εκ νέου υποψήφιος κ. Κων/νος Καψάλης τις προεκλογικές επισκέψεις στις Κοινότητες, όπου συνομίλησε με τους δημότες για το έργο της Δημοτικής Αρχής αλλά και το πρόγραμμα της παράταξης για τη νέα θητεία. 

Σε όλα τα χωριά, η υποδοχή του Δημάρχου και των συνεργατών του ήταν κάτι παραπάνω από θερμή, επισφραγίζοντας την άριστη και στενή συνεργασία μεταξύ Δήμου και δημοτών.

Η Δημοτική Αρχή εργάστηκε σκληρά κατά την παρούσα θητεία εκτελώντας σημαντικά έργα σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Πωγωνίου στην αρχή της ισόρροπης ανάπτυξης, ενώ το μεγαλόπνοο πρόγραμμα της  «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου» για την επόμενη πενταετία θα αλλάξει άρδην την εικόνα της περιοχής.

Σήμερα, στις 7 το απόγευμα, ο κ. Καψάλης πραγματοποιεί ομιλία για τους ετεροδημότες της Αθήνας (Αίθουσα Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας, Κλεισθένους 15). Η προεκλογική αυλαία κλείνει την Παρασκευή με την κεντρική ομιλία του επικεφαλής της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου» στον Παρακάλαμο, στις 7μ.μ. στην αίθουσα του ΚΔΑΠ.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.