Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Αθρόα η προσέλευση των δημοτών στις κεντρικές ομιλίες του Κων/νου Καψάλη








 Τη μεγάλη δυναμική της παράταξης απέδειξε, για μία ακόμη φορά, η αθρόα προσέλευση των πολιτών στις κεντρικές ομιλίες της “Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου” στο Κεφαλόβρυσο και την Πωγωνιανή.

 

Ο Δήμαρχος Πωγωνίου κι εκ νέου υποψήφιος κ. Κωνσταντίνος Καψάλης παρουσίασε τους δημότες το αναλυτικό πρόγραμμα της παράταξης για την πενταετία 2024-2029, επισημαίνοντας τους βασικούς άξονες αλλά και τον μεγαλόπνοο στόχο να αποκτήσει ο Δήμος Πωγωνίου οικονομική αυτοτέλεια.

 

“Οι πρώτες βάσεις έχουν ήδη μπει και στα ταμεία του Δήμου μας εισρέουν έσοδα που αποδίδονται στους δημότες μέσω έργων και παρεμβάσεων. Η οικονομική κρίση και η μεγάλη μείωση της κρατικής επιχορήγησης μας οδήγησε στην αναζήτηση λύσεων και πρακτικών προς όφελος των δημοτών μας. Το αιολικό πάρκο, η ξύλευση, τα υδροηλεκτρικά αλλά και η μεγάλη επιχείρηση εμφιάλωσης πόσιμου νερού είναι επενδύσεις που προσφέρουν οικονομική ευμάρεια στο Δήμο Πωγωνίου. Δε σταματούμε όμως εδώ και στοχεύουμε να καταστούμε οικονομικά αυτοτελείς” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Καψάλης.




 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος έκανε παράλληλα τον απολογισμό της θητείας που ολοκληρώνεται, παρουσιάζοντας τα έργα που έγιναν σε όλες τις Κοινότητες, καθώς η Δημοτική Αρχή εργάστηκε άοκνα στη λογική της ισόρροπης ανάπτυξης σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.  “Εκτελέσαμε μικρά και μεγάλα έργα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες γιατί όλα τα χωριά μας είναι σημαντικά και οι δημότες μας είναι ο κεντρικός άξονας πάνω στον οποίο εργαστήκαμε. Συγχρόνως έχουμε εκπονήσει ή εκπονούμε μελέτες για σημαντικές παρεμβάσεις που θα αλλάξουν την εικόνα του Δήμου” τόνισε ο κ. Καψάλης.

 

Ο κ. Καψάλης επεσήμανε ιδιαίτερα την ανάγκη για περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής ενώ σημείωσε ότι το πλούσιο φυσικό κάλλος και ο πολιτισμός της περιοχής είναι συγκριτικά πλεονεκτήματα που αξιοποιούνται προς αυτή την κατεύθυνση.





 

Το πρόγραμμα των επόμενων επισκέψεων και ομιλιών έχει ως εξής:

 

Κυριακή 1η Οκτωβρίου

18:30 Ιερομνήμη

19:30 Κουκλιοί

 

 

Τρίτη 3 Οκτωβρίου

18:30 Κάτω Ραβένια

19:30 Δολιανά

 

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου

19:00 Αθήνα - Κεντρική ομιλία (Αίθουσα Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας)

 

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

19:00 Παρακάλαμος - Κεντρική ομιλία

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.