Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Μήνυμα νίκης έστειλαν οι ετεροδημότες στην κατάμεστη αίθουσα

  

 

Μήνυμα στήριξης στον Κων/νο Καψάλη και την «Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου» έστειλαν οι ετεροδημότες της Αθήνας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κ. Καψάλη για την παρουσίαση του προγράμματος της παράταξης.

Η υποδοχή ήταν κάτι παραπάνω από θερμή με τους Πωγωνήσιους ετεροδημότες να γεμίζουν την αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και να τονίζουν την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του κ. Καψάλη και των συνεργατών του.

Την εκδήλωση άνοιξαν  ο  Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Μάκης Κιάμος και η Α’ Αντιπρόεδρος κ. Μαρίκα Γκόνη που ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον κ. Καψάλη και στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων κι Ενώσεων Επαρχίας Πωγωνίου κ. Γρηγόρης Άμπιρος που έπλεξε το εγκώμιο του Δημάρχου κι εκ νέου υποψηφίου και δήλωσε την ομόφωνη στήριξη της Ένωσης ως αναγνώριση του σπουδαίου έργου που έχει επιτελέσει στο Δήμο Πωγωνίου. «Οι Πωγωνήσιοι αναγνωρίζουμε τη σκληρή δουλειά και το έργο που έχει επιτελεστεί. Ο Δήμος Πωγωνίου έχει ήδη Δήμαρχο και είναι ο Κώστας Καψάλης» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Άρμπιρος.
Για έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στο Πωγώνι και στους δημότες έκανε λόγο ο Καθ. Χειρουργικής Θώρακος του Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών και Δ/ντής της Πανεπιστημιακής Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Αττικόν» κ. Περικλής Τόμος προλογίζοντας τον κ. Καψάλη. «Όλοι όσοι είμαστε εδώ αγαπούμε τον τόπο μας, έναν τόπο φτωχό και άγονο κι οι συμπατριώτες μας λίγοι αλλά ορκισμένοι να φυλάνε Θερμοπύλες. Τι χρειάζεται ένας τόπος για να βάλει τα θεμέλια της ανάπτυξής του; αρχικά πόρους - χρήματα κι ο Δήμαρχός μας αγωνίστηκε για να φέρει χρήματα στα ταμεία του Δήμου μας. Χρειάζεται όμως και σταθερότητα, ηρεμία και ομοψυχία και αυτό το κατάφερε ο Δήμαρχός μας» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τόμος. Παίρνοντας το λόγο κ. Καψάλης ευχαρίστησε τους ετεροδημότες για την εμπιστοσύνη αλλά και την αγάπη που δείχνουν για την πατρίδα τους και υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή έχει εξαιρετική συνεργασία με την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία, την Ομοσπονδία Αδελφοτήτων κι Ενώσεων και τις Αδελφότητες. «Οι ετεροδημότες έχουν το μυαλό και την καρδιά τους στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, γεγονός που μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς γιατί το Πωγώνι παραμένει «ζωντανό» κι έξω από τα στενά γεωγραφικά όρια» υπογράμμισε ο κ. Καψάλης.


Στην συνέχεια, ο υποψήφιος Δήμαρχος έκανε απολογισμό της δημοτικής θητείας, παρουσιάζοντας το έργο που έχει επιτελεστεί σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου και παρουσίασε το όραμά του για τη θητεία 2024-2029, ένα όραμα μεγαλόπνοο που θα αλλάξει την εικόνα του Πωγωνίου. 

«Οι πράξεις είναι πάντα καλύτερες από τα λόγια κι εμείς έχουμε αποδείξει ότι έχουμε την εμπειρία, τη γνώση αλλά και τη διάθεση να αλλάξουμε τον τόπο μας. Το Πωγώνι αξίζει ακόμη περισσότερα και μέσα από το στρατηγικό σχεδιασμό που έχουμε καταρτίσει με τους συνεργάτες μου έχουμε να παρουσιάσουμε ένα μεγαλεπήβολο πρόγραμμα που θα ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο την περιοχή μας. Επιζητούμε την οικονομική αυτοτέλεια βάζοντας ήδη τα πρώτα γερά θεμέλια μέσα από επενδύσεις που φέρνουν έσοδα στα ταμεία του Δήμου. Ο δημότης είναι πάντα ο κεντρικός μας άξονας και κάθε μας έργο ή παρέμβαση έχει ως γνώμονα την ανάπτυξη του Πωγωνίου και τη βελτίωση της ποιότητας των πολιτών που έχουν δικαίωμα να ζουν σε έναν σύγχρονο και λειτουργικό Δήμο. Σε αυτή την προσπάθεια είχαμε τους δημότες στενούς μας συνεργάτες. Με τον ίδιο τρόπο επιθυμούμε να πορευτούμε και στη νέα πενταετία. Δώστε μας τη δυνατότητα να συνεχίσουμε το έργο μας, να συνεχίσουμε να υλοποιούμε το όραμά μας που είναι όραμα για ένα σύγχρονο Πωγώνι» κατέληξε ο κ. Καψάλης. 

Κλείνοντας, ο υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου» χαρακτηρίζοντάς το ψηφοδέλτιο νίκης. «Με αυτό το ψηφοδέλτιο που διέπεται από εμπειρία, γνώση, ικανότητα, φρεσκάδα και διάθεση για κοινωνική προσφορά, ο Δήμος μας θα καταφέρει ακόμη περισσότερα» τόνισε χαρακτηριστικά. 

Η αυλαία των προεκλογικών ομιλιών κλείνει την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου με την κεντρική ομιλία του κ. Καψάλη στον Παρακαλάμο, στις 7μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.