Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝ. ΚΑΨΑΛΗ


       Καθαρή νίκη από την 1η Κυριακή δίνουν οι δημότες στο Δήμαρχο Πωγωνίου κ. Κων/νο Καψάλη ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του και στο έργο του ιδίου και των συνεργατών του.
Με βασικούς άξονες το σημαντικό έργο που έχει επιτελεστεί και το δυναμικό ψηφοδέλτιο που έχει καταρτιστεί, η «Ενωτική Πρωτουλία Πωγωνίου» κέρδισε τις εντυπώσεις στη «μάχη» των εκλογών δημιουργώντας ισχυρές προϋποθέσεις νίκης στην εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου.
Κατά την προεκλογική περίοδο, ο κ. Καψάλης και στελέχη της παράταξης επισκέφθηκαν κάθε γωνιά του Δήμου κάνοντας τον απολογισμό της τρέχουσας θητείας, παρουσιάζοντας το όραμά τους για τη νέα 4ετία και τα πρόσωπα που απαρτίζουν την ομάδα νίκης. Οι περιοδείες σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες και οι κεντρικές ομιλίες στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων οδήγησαν στο βασικό συμπέρασμα της επικράτησης μετά την θετική ανταπόκριση εκατοντάδων δημοτών στο ανοιχτό κάλεσμα για συστράτευση στον κοινό αγώνα για το μέλλον του Πωγωνίου.
«Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και την εμπιστοσύνη σας. Σταθήκαμε δίπλα σας κάνοντας τον απολογισμό της θητείας μας με τη γλώσσα της αλήθειας και με απτά αποτελέσματα. Για μας μιλούν οι πράξεις, μιλάει η εικόνα που έχουν σήμερα τα χωριά μας , μιλάτε όλοι εσείς που είδατε την καθημερινότητά σας να διευκολύνεται και το Δήμο μας να αναπτύσσεται και να διεκδικεί θέση στον τουριστικό χάρτη με στόχο την οικονομική πρόοδο» δήλωσε ο κ. Καψάλης και συνέχισε: «Σας γνωρίζω σχεδόν όλους με το μικρό σας όνομα και αυτή η δυνατή σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας με γεμίζει ευθύνη για το αύριο. Θέλω να συνεχίζω να σας κοιτώ στα μάτια και σας διαβεβαιώνω ότι τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα αγωνιστούμε με κάθε μέσο για να καταστήσουμε το Πωγώνι μας ακόμη πιο δυνατό. Μαζί με τους συνεργάτες μου γνωρίζουμε κάθε σπιθαμή αυτού του Δήμου γιατί εδώ ζούμε και δραστηριοποιούμαστε. Το Πωγώνι έχει αλλάξει με έργα και παρεμβάσεις που έχουν γίνει σε κάθε Τοπική Κοινότητα, σε κάθε σημείο του τόπου μας και τα αποτελέσματα είναι ορατά σε όλους. Ακούσαμε κάθε πρόταση και κάθε αίτημά σας γιατί είστε πολύτιμοι συνεργάτες στην κοινή προσπάθειά μας για ένα ανεπτυγμένο Πωγώνι» κατέληξε.
Ο κ. Καψάλης παρουσίασε στους δημότες το σημαντικό έργο που έχει ολοκληρωθεί ή συνεχίζει να υλοποιείται στο Δήμο και τους κάλεσε να δώσουν στην «Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου» καθαρή εντολή διοίκησης. «Οι δημότες γύρισαν, για μία ακόμη φορά, την πλάτη στα ψεύτικα διλήμματα. Έστειλαν μήνυμα νίκης, συστράτευσης και εμπιστοσύνης σε όσα έχουμε καταφέρει έως σήμερα. Τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά, ακόμη πιο διεκδικητικά για να βγάλουμε το Πωγώνι από την αφάνεια και να το καταστήσουμε πόλο τουριστικής έλξης και κέντρο πολιτισμού. Θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε τις ικανότητες, την εμπειρία και δε φοβόμαστε τα εμπόδια και τη σκληρή δουλειά. Θα τα καταφέρουμε γιατί είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στο Πωγώνι και τους δημότες μας» κατέληξε ο Δήμαρχος Πωγωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.