Τρίτη 14 Μαΐου 2019

ΣΤΙΣ ΑΝΟΙΚΕΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ!


Σε μία άνευ αρχών και ορίων αντιπολίτευση προχωρούν το τελευταίο διάστημα οι «πρωτοεμφανιζόμενοι» στην περιοχή του Πωγωνίου που έχουν το θράσος να δηλώνουν σωτήρες των κατοίκων και του Δήμου!

Τα μηνύματα για το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου τους έχουν σπείρει τον πανικό και προκαλούν σπασμωδικές κινήσεις και επιθέσεις χωρίς κανένα αντίκρισμα αφού το μόνο που καταφέρνουν είναι να προσβάλουν τη νοημοσύνη των δημοτών μας.
Η άγνοιά τους για τον αυτοδιοικητικό χώρο και για τις πραγματικές ανάγκες των δημοτών μας τους οδηγεί σε «πόλεμο» που στερείται επιχειρημάτων. Θα τους δώσουμε μία βασική συμβουλή,  να σεβαστούν τους δημότες και την ιστορία του Δήμου.
Η ασέβειά τους απέναντι στους δημότες και στις ικανότητές τους διαφαίνεται επίσης από τη σύνθεση των ψηφοδελτίων, όπου παρατηρείται το τραγελαφικό να είναι υποψήφιοι σε Δημοτικές Ενότητες άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν!
Σε κάθε Δημοτική μας Ενότητα υπάρχουν δημότες που μπορούν και πρέπει να μπουν στην πρώτη γραμμή της μάχης! Αυτό ήταν το βασικό κριτήριο για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου». Έχουμε σε κάθε Δημοτική Ενότητα υποψηφίους που κατάγονται, ζουν ή δραστηριοποιούνται σε αυτήν, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές της. Θεωρούμε τιμή να είναι αυτοί οι άνθρωποι στο πλευρό μας και δείχνουμε τον δέοντα σεβασμό τόσο σε αυτούς όσο και σε όλους τους δημότες, προχωρώντας στις εκλογές της 26ης Μαΐου με πολιτικό πολιτισμό και με τον μακρύ κατάλογο των έργων που έχουμε να επιδείξουμε όλα αυτά τα χρόνια.
Θα ήταν ευχής έργον να έχουμε «απέναντί» μας άξιους αντιπάλους καθώς έτσι η νίκη γίνεται πιο σημαντική! Δυστυχώς όμως παρατηρούμε ανθρώπους που αντί να καταρτίζουν πρόγραμμα και να καταθέτουν προτάσεις, προσπαθούν να γκρεμίσουν όσα βρίσκουν μπροστά τους. Το Πωγώνι δεν μπορεί να πάει μπροστά με τέτοιες τακτικές! Γι’ αυτό είναι μονόδρομος η επιλογή της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.