Κυριακή 19 Μαΐου 2019

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΩΝ. ΚΑΨΑΛΗ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ


Στο Δελβινάκι, την ιστορική έδρα του Δήμου Πωγωνίου και στο Κεφαλόβρυσο, την έδρα της Δ.Ε. Άνω Πωγωνίου, πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο κεντρικές ομιλίες ο Δήμαρχος Πωγωνίου κι εκ νέου υποψήφιος κ. Κωνσταντίνος Καψάλης συνεχίζοντας το πρόγραμμα των προεκλογικών συγκεντρώσεων και επισκέψεων.
Στον απολογισμό του για την τρέχουσα δημαρχιακή θητεία ο κ. Καψάλης αναφέρθηκε στα έργα που έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο, κάνοντας λόγο για μία μεγάλη λίστα παρεμβάσεων που αλλάζουν άρδην την εικόνα και τις προοπτικές τους Πωγωνίου. «Είχαμε ένα όραμα για την περιοχή μας και καταφέραμε να το ολοκληρώσουμε σε ένα μεγάλο βαθμό. Έχουμε να κάνουμε ακόμη πολλά γιατί η περιοχή μας αξίζει μόνο το καλύτερο» σημείωσε συμπληρώνοντας ότι έγιναν έργα σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες ώστε να υπάρχει ισόρροπη ανάπτυξη. «Κάναμε παρεμβάσεις σε κάθε γωνιά του Πωγωνίου γιατί κάθε χωριό είναι ένας κρίκος στη μεγάλη αλυσίδα του Δήμου μας που πρέπει να παραμείνει αρραγής και δυνατή» υπογράμμισε.
Ο κ. Καψάλης σημείωσε ότι ο Δήμος Πωγωνίου διαθέτει εξαιρετικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαμορφώνουν ένα δυναμικό αναπτυξιακό περιβάλλον. «Η ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά μας και το απαράμιλλο φυσικό κάλλος μπορούν να ανοίξουν νέες προοπτικές. Προσπαθούμε να τις εκμεταλλευτούμε στο έπακρο ώστε η  περιοχή μας να πάρει τη θέση που της αξίζει στον τουριστικό χάρτη και να ανοίξουν νέοι αναπτυξιακοί ορίζοντες» δήλωσε.
Ο Δήμαρχος Πωγωνίου αναφέρθηκε παράλληλα στο γόνιμο διάλογο που γίνεται με τους δημότες και στη δυνατή σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους όλα αυτά τα χρόνια και τους κάλεσε να παραμείνουν στο πλευρό της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη τους. «Εμείς γνωριζόμαστε καλά. Μας εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια γιατί αναγνωρίζετε το ήθος, την εμπειρία και την εργατικότητα που μας διακατέχει. Η πόρτα του γραφείου μου είναι πάντα ανοιχτή και θα συνεχίσει να είναι γιατί οι δημότες μας είναι οι πιο σημαντικοί συνεργάτες της Δημοτικής Αρχής. Την Κυριακή 26 Μαΐου σας καλούμε να μας δώσετε και πάλι την εντολή να συνεχίσουμε να διοικούμε το Δήμο Πωγωνίου για να ολοκληρώσουμε το στρατηγικό σχεδιασμό που καταρτίσαμε και αφορά στο μέλλον όλων μας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας τις ομιλίες του ο κ. Καψάλης παρουσίασε τους υποψηφίους της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου, χαρακτηρίζοντας το ψηφοδέλτιο ανανεωμένο και δυναμικό και επεσήμανε ότι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των ατόμων που το στελεχώνουν είναι ότι ζουν ή δραστηριοποιούνται στα χωριά του Δήμου. «Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για το ψηφοδέλτιο που έχουμε καταρτίσει γιατί αποτελείται από αξιόλογα άτομα με ιδανικά, ικανότητες, ήθος και όρεξη για δουλειά. Άτομα που γνωρίζουν κάθε σπιθαμή του Πωγωνίου γιατί ζουν ή δραστηριοποιούνται εδώ» κατέληξε.
Το Σάββατο, ο κ. Καψάλης και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν επίσης την Τ.Κ. Πωγωνιανής όπου συνομίλησαν με τους κατοίκους.
Το πρόγραμμα των επόμενων επισκέψεων έχει ως εξής:
·         Δευτέρα 20 Μαΐου: Άγιος Κοσμάς, Βήσσανη, Ζαραβίνα (Λίμνη), Χρυσόρραχη και Νεγράδες
·         Τετάρτη 22 Μαΐου: Κάτω Ραβένια, Ρεπετίστα και Αρετή
·         Πέμπτη 23 Μαΐου: Καταρράκτης, Ιερομνήμη και Κουκλιοί
·         Παρασκευή 24 Μαΐου: Δολιανά και Παρακάλαμο
Στην Τ.Κ. Παρακαλάμου, στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Πωγωνίου κι επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου κ. Κων/νου Καψάλη.






















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.