Σάββατο 18 Μαΐου 2019

ΟΙ ΠΩΓΩΝΗΣΙΟΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ

  Με τη θερμή υποστήριξη των Πωγωνησίων της Αθήνας πραγματοποιήθηκε η ομιλία  του Δημάρχου Πωγωνίου κι εκ νέου υποψηφίου κ. Κων/νου Καψάλη στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, που αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, οι ετεροδημότες έστειλαν μήνυμα νίκης στην «Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου» ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του κ. Καψάλη και των συνεργατών του.


Στην ομιλία παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, τα τρία Πωγωνήσια μέλη της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Έλλάδος κ.κ. Μαρίκα Γκόνη, Κώστας Ζηκόπουλος και Τάσος Χατζής που αναφέρθηκαν στο έργο του Δημάρχου Πωγωνίου και τόνισαν τη στήριξή τους στο πρόσωπό του.
«Ο Κώστας Καψάλης έχει γράψει ιστορία στην Αυτοδιοίκηση. Είναι ιδιαίτερα πετυχημένος, νοιάζεται και φροντίζει το Πωγώνι και έχει συγκροτήσει ένα εκλεκτό ψηφοδέλτιο. Με αυτή την «dream team» δεν μπορεί παρά να κερδίσει κι αυτή την εκλογική μάχη. Τον ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία που είχαμε. Ήταν πάντα παρών, εκπροσωπούσε επάξια το Πωγώνι και μας στήριζε όπως τον στηρίζουμε κι εμείς τώρα. Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να είναι Δήμαρχος και τη νέα 4ετία. Εύχομαι στην Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου καλή επιτυχία» τόνισε ο κ. Ζηκόπουλος.
 Η κ. Γκόνη τον ευχαρίστησε για ό, τι έχει κάνει για το Πωγώνι και ζήτησε να συνεχίσει με την ίδια αγάπη και όρεξη. « Φίλε Κώστα σε ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή επιτυχία» σημείωσε.

Από την πλευρά του ο κ. Χατζής χαρακτήρισε τον Κων/νο Καψάλη ως έναν πολύ πετυχημένο Δήμαρχο που έχει γράψει ιστορία στην Αυτοδιοίκηση. «Ο εξαιρετικά πετυχημένος Κων/νος Καψάλης έχει ξεχωριστές διοικητικές ικανότητες. Δεν υπάρχουν πολλοί σαν το Δήμαρχο Πωγωνίου. Ο μόνος του αντίπαλος σε αυτές τις εκλογές είναι το έργο του το οποίο είναι πλούσιο και πολυσχιδές και θα κληθεί να το ξεπεράσει» τόνισε χαρακτηριστικά και κάλεσε τους ψηφοφόρους να δώσουν καθαρή εντολή για την ολοκλήρωση του πλούσιου έργου της δημοτικής αρχής.
Στην συνέχεια, ο κ. Καψάλης έκανε έναν σύντομο απολογισμό της δημοτικής θητείας, κάνοντας λόγο για ορατό έργο που έχει αλλάξει την εικόνα του Πωγωνίου και παρουσίασε το όραμα της ομάδας του για τη νέα τετραετία.
«Έχουμε μάθει να μιλάμε με έργα και πράξεις. Διακρινόμαστε για τη συνέπεια των λόγων μας και την αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και προκλήσεων που έχει φέρει η οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα μας» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των εκλογών. Το πλούσιο έργο μας,  μας επιτρέπει να στεκόμαστε σήμερα εδώ και να σας κοιτάμε στα μάτια ζητώντας να μας δώσετε καθαρή νίκη για να συνεχίσουμε να υλοποιούμε το σχεδιασμό που έχουμε για την περιοχή μας. Σε κάθε Τοπική μας Κοινότητα έγιναν παρεμβάσεις που αναβάθμισαν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και έργα που αφορούν όλους τους τομείς. Δεν αρκούμαστε όμως μόνο σε όσα ολοκληρώθηκαν ή βρίσκονται σε εξέλιξη. Έχουμε καταστρώσει ένα στρατηγικό σχεδιασμό που θα κάνει το Δήμο μας ακόμη πιο σύγχρονο και λειτουργικό για όλους τους δημότες μας» τόνισε.
Ο κ. Καψάλης παρουσίασε το σχεδιασμό για την επόμενη θητεία και επεσήμανε ότι η πολιτική που θα ασκείται θα συνεχίσει να είναι ανθρωποκεντρική με βασικό γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη του Πωγωνίου.
«Δώστε μας τη δυνατότητα να συνεχίσουμε το έργο μας. Δώστε μας καθαρή εντολή για να συνεχίσουμε μαζί τον ανηφορικό αλλά όμορφο δρόμο για ένα Πωγώνι που πάει μπροστά» δήλωσε.
Στη συνέχεια, ο κ. Καψάλης παρουσίασε το ψηφοδέλτιο χαρακτηρίζοντάς το πολυσυλλεκτικό και δυναμικό.  «Το ψηφοδέλτιό μας είναι απαλλαγμένο από κομματικές ταυτότητες. Οι υποψήφιοί μας ζουν ή δραστηριοποιούνται στα χωριά του Πωγωνίου και γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές αυτού του τόπου. Είναι ένα κράμα εμπειρίας και φρεσκάδας που αξίζει την ψήφο» κατέληξε ο κ. Καψάλης.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.