Τρίτη 14 Μαΐου 2019

«ΕΝΤΟΛΗ ΝΙΚΗΣ» ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΩΝ. ΚΑΨΑΛΗ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ


        Ισχυρό μήνυμα επιτυχίας και νίκης έστειλαν οι δημότες Πωγωνίου στην πρώτη προεκλογική ομιλία του Δημάρχου κι εκ νέου υποψηφίου κ. Κωνσταντίνου Καψάλη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημοτικό σχολείο Καλπακίου, ανοίγοντας  από την έδρα του Δήμου, την αυλαία των προεκλογικών συγκεντρώσεων.
Σε μία κατάμεση από ανθρώπους όλων των ηλικιών αίθουσα, ο κ. Καψάλης έκανε τον απολογισμό της δημοτικής αρχής, παρουσίασε τους κύριους άξονες του προγράμματός του για την επόμενη 4ετία και υποδέχτηκε τους υποψηφίους που στελεχώνουν το  ανανεωμένο και δυναμικό ψηφοδέλτιο της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου».
Το Δήμαρχο κι εκ νέου υποψήφιο προλόγισε ο πρ. Δήμαρχος του πρ. Δήμου Άνω Καλαμά κ. Σταύρος Βιρβίλης που έπλεξε το εγκώμιο του κ. Καψάλη και των συνεργατών του τόσο για το έργο που επιτέλεσαν όσο και για τη σύνθεση του νέου ψηφοδελτίου και κάλεσε τους δημότες να στηρίξουν, για μία ακόμη φορά, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου» έναντι των υπολοίπων. «Ο Κων/νος Καψάλης και η ομάδα του μιλάνε με έργα και έχουν ήδη έτοιμο έργο για την επόμενη 4ετία αφού θα κρατούν και πάλι τα ηνία του Δήμου. Η «Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου» υπερτερεί σε πολλούς τομείς και η ψήφος σας θα πρέπει να είναι θετική προς μία παράταξη που έχει αποδείξει τις ικανότητές της και την αγάπη της για τον τόπο» τόνισε. Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο το χαρακτήρισε δυναμικό και έμπειρο, ανανεωμένο και οραματικό. «Είναι ένα ψηφοδέλτιο νίκης» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Ο κ. Καψάλης, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για τη μαζική παρουσία τους, ξεκίνησε την ομιλία του με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη μείωση των εσόδων καθώς και τις αλλαγές που φέρνει το νέο εκλογικό σύστημα. «Ήταν και συνεχίζει να είναι μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για τους Ο.Τ.Α., όπως και για ολόκληρο το έθνος. Η μείωση των εσόδων προκάλεσε σειρά προβλημάτων που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε βρίσκοντας νέες πηγές εσόδων προκειμένου να μη μειωθεί στο ελάχιστο η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες μας» είπε αναφέροντας τις επενδύσεις που έχουν γίνει στην περιοχή του Πωγωνίου, τις προτάσεις που υπάρχουν για νέες καθώς και τις ενέργειες της δημοτικής αρχής για εξοικονόμηση πόρων.

Στην παρουσίαση του απολογισμού ο κ. Καψάλης σημείωσε ότι έχουν ολοκληρωθεί ή εκτελούνται έργα σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες ενώ άμεσα θα ξεκινήσει ένα νέο «κύμα» μεγάλων έργων που καθυστερούσαν λόγων της κρατικής δυσλειτουργίας και της γραφειοκρατίας. «Μέσα από έργα και παρεμβάσεις δίνουμε ισόρροπη ανάπτυξη σε όλα τα χωριά μας. Έχουμε και σε αυτή τη δημαχιακή θητεία έναν μακρύ κατάλογο έργων που έχουν υλοποιηθεί ή εκτελούνται. Έχουμε όμως κι ένα όραμα και σχεδιασμό για την επόμενη τετραετία. Θα τα καταφέρουμε γιατί γνωρίζουμε την υφιστάμενη κατάσταση, γιατί ξέρουμε να διεκδικούμε και τολμάμε. Γιατί έχουμε τα μάτια, τα αφτιά και τα μυαλά μας ανοιχτά. Γιατί μας ενδιαφέρει το Πωγώνι ως τόπος ζωής κι όχι μετάβασης! Δίνουμε την μάχη εκλογής μας από την 1η Κυριακή. Ο στόχος είναι εφικτός γιατί έχουμε στο πλευρό μας όλους εσάς, τους συνεργάτες μας! Βαδίζουμε ενωμένοι κι ενισχυμένοι και σας ζητάμε να μας δώσετε τη δύναμη να αυτοδιοικήσουμε, να είμαστε ισχυροί και δυνατοί» υπογράμμισε.
Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο, ο κ. Καψάλης ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και επεσήμανε ότι είναι ένα ψηφοδέλτιο χωρίς κομματικά δεκανίκια, πολλυσυλεκτικό και δυναμικό. «Το ψηφοδέλτιό μας είναι απαλλαγμένο από κομματικές και πολιτικές περιχαρακώσεις. Οι υποψήφιοί μας στην πλειοψηφία τους κατοικούν στα χωριά του Πωγωνίου και γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές αυτού του τόπου. Η αυτοδιοικητική εμπειρία σε συνδυασμό με την όρεξη και την ορμητικότητα της νέας γενιάς των υποψηφίων μας, συγκροτούν το ψηφοδέλτιο νίκης της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου» κατέληξε ο κ. Καψάλης.


Οι υποψήφιοι της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου» είναι:
ΕΚΛΟΓΙΚΗ   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΑΝΩ  ΚΑΛΑΜΑ
1  ΑΛΕΞΙΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΤΟΥ  ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
2  ΓΙΟΥΝΗΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
3  ΓΚΟΓΚΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ  ΤΟΥ  ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4  ΚΟΚΚΙΝΟΥ  ΕΙΡΗΝΗ  ΤΟΥ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
5  ΚΟΝΑΝΟΥ  ΑΝΤΩΝΙΑ  ΤΟΥ  ΙΩΑΝΝΗ
6  ΚΟΥΡΗΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  ΤΟΥ  ΣΤΕΦΑΝΟΥ
7  ΜΗΤΣΗ  ΓΙΑΝΟΥΛΑ  ΤΟΥ  ΧΡΗΣΤΟΥ
8  ΦΩΤΙΟΥ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ  ΑΝΩ  ΠΩΓΩΝΙΟΥ
1  ΓΚΕΓΚΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΤΟΥ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
2  ΓΡΑΜΜΟΖΗ  ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΤΟΥ  ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
3  ΚΙΟΣΗ  ΣΩΤΗΡΙΑ  ΤΟΥ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
4  ΜΕΝΤΗΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ  ΤΟΥ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
5  ΠΟΤΣΗΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  (ΑΛΕΚΟΣ)  ΤΟΥ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


ΕΚΛΟΓΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ
 1  ΒΙΛΛΗΣ  ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ  ΤΟΥ  ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
 2  ΓΑΛΙΤΣΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΤΟΥ  ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
 3  ΓΚΟΓΚΑΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ  ΤΟΥ  ΘΕΟΔΩΡΟΥ
 4  ΚΥΡΙΤΣΗ  ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΟΥ  ΧΡΗΣΤΟΥ
 5  ΜΑΓΚΟΥ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ  ΗΛΙΑ
 6  ΜΑΤΣΙΑΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
 7  ΠΟΤΣΗ  ΣΟΦΙΑ  ΤΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 8  ΣΙΟΥΤΑ ΕΛΕΝΗ  ΤΟΥ  ΣΤΑΥΡΟΥ
 9  ΤΣΑΡΑΩΣΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΤΟΥ  ΧΡΗΣΤΟΥ

                             
ΕΚΛΟΓΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ
1  ΒΛΕΣΣΙΔΟΥ  ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ  ( ΧΑΡΑ )  ΤΟΥ  ΑΝΔΡΕΑ
2  ΚΑΚΟΣ  ΕΥΘΥΜΙΟΣ  ΤΟΥ  ΠΑΥΛΟΥ
3  ΜΑΝΤΖΙΟΥ  ΑΜΑΛΙΑ  ΤΟΥ  ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ
4  ΜΠΟΝΤΙΝΗΣ  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ  ΤΟΥ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
5  ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ  ΕΛΕΝΗ  ΤΟΥ  ΝΙΚΟΛΑΟΥ
6  ΣΙΟΥΤΗΣ  ΜΙΧΑΗΛ  ΤΟΥ  ΙΩΑΝΝΗ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΛΑΒΔΑΝΗΣ
1  ΚΟΥΡΟΣ  ΠΑΥΛΟΣ  ΤΟΥ  ΛΕΩΝΙΔΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ
1  ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΗΣ  ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ  ΤΟΥ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
2  ΤΣΑΜΗ  ΣΟΦΙΑ  ΤΟΥ  ΑΝΤΩΝΙΟΥ


Οι επόμενες κεντρικές ομιλίες θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
·         Παρασκευή 17 Μαΐου στην Αθήνα (Αίθουσα Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας στις 7μ.μ.)
·         Σάββατο 18 Μαΐου στο Δελβινάκι (8:30 μ.μ.)
·         Κυριακή 19 Μαΐου στο Κεφαλόβρυσο (11 π.μ.)
·         Παρασκευή 24 Μαΐου στον Παρακάλαμο (8μ.μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.